10 Nopémber

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Citakan:NovemberCalendar2018
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian

10 Nopémber nyaéta poé ka-314 dina sataun

Kajadian

Nu babar

Nu pupus

Poé peré

Tumbu luar

Nuvola apps clock.png