Lebahan kulon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Lebahan kulon ditandaan ku warna konéng

Lebahan kulon nyaéta satengah bagian Marcapada anu ngampar di lebah kulon méridian utama atawa longitud 0 (ti GMT ka arah kulon). Sacara géopulitik, lebahan barat ogé nyaéta istilah pikeun Amérika jeung sakabéh kapuloan tur lautanna.


Gnome-globe.svg