7 Pébruari

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Pébruari
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

7 Pébruari nyaéta poé ka-38 dina sataun

Kajadian

Nu babar

Nu pupus

Poé peré

Tumbu luar

Nuvola apps clock.png