1939

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1900-an 1910-an 1920-an 1930-an 1940-an 1950-an 1960-an
Taun: 1936 1937 1938 - 1939 - 1940 1941 1942

Taun ka-1939 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian

Nu babar

5 Désémber - Ayatrohaédi (Sastrawan, Ilmuwan, Arkéolog, inohong Sunda)

Nu pupus

Poé peré

Tumbu luar

Nuvola apps clock.png